KORDUN, proizvodnja i promet metalne robe, M.Laginje 10, Karlovac, Hrvatska
proizvodnja i promet metalne robe
Matka Laginje 10, 47000 Karlovac
tel: 047 / 645 - 066
kordun@kordun.hr
 
Proizvodni program KORDUN GRUPE obuhvaća više od 3000 proizvoda. Oni su rezultati naših vlastitih intelektualnih i tehnoloških potencijala, ali također i rezultat suradnje sa svjetski poznatim kompanijama.
Proizvodi oba proizvodna programa izrađeni su od visokokvalitetnog čelika najpoznatijih svjetskih proizvođača.
Jedan smo od najvećih dobavljača za hotele, restorane i druge institucije u Hrvatskoj proizvodima iz programa pribora za jelo i posuđe, kao i za drvnu industriju iz programa za obradu drva.


KORDUN LAV proizvodi širok asortiman vrhunski dizajniranog pribora za jelo i posuđa za ugostiteljstvo i turizam. Naše su reference gotovo svi poznati hoteli i restorani duž jadranske obale, od Istre do južne Dalmacije.
Pored našeg standardnog proizvodnog programa, kupcima možemo ponuditi sve za kuhinju i stol : porculan, kristal, čaše, platnene stolnjake i salvete, te police od nehrđajućeg čelika zajedno s ostalom metalnom galanterijom.
Navedene aktivnosti upotpunjene su alatnicom koja izrađuje i servisira alat i strojeve za KORDUN i druge korisnike.


Asortiman pribora za jelo namijenjen je za sve vrste kupaca - ekskluzivan za vrhunske hotele i restorane, ili jednostavan u osnovnim linijama :
STROHAL: Exclusiv ( 3,5 mm ) ,Barok ( 3,5 mm ), Elite (3,0 mm),Elegance ( 2,5 mm )
FAMILY (1,5 - 2,5 mm): Karlovac, Barbara, Katarina,Plitvice,Hvar, Ana, Pula, Karla
proHoreca (1,5 - 3,5 mm) ugostiteljski program
te pribor za CROATIA AIRLINES i HRVATSKU VOJSKU

Pribor je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika INOX 18/10. Kompletan asortiman dostupan je u djelomično pozlaćenoj ili matiranoj varijanti.
Razvoj naših proizvoda te orginalni dizajn stvoren je od strane visoko obrazovanih stručnjaka i pomoću suvremenog kompjuterskog softvera.
 
 
 
 

KORDUN, proizvodnja i promet metalne robe, M.Laginje 10, Karlovac, Hrvatska

047 / 645 066
www.kordun.hr