Otvoreni dan Korduna - 11.12.2008.

 

Kordun Grupa je 11.prosinca 2008. godine održala tradicionalni 8. ''Dan otvorenih vrata'' u sklopu kojeg su održani seminari i edukacija o proizvodima tvrtke. Također je održan obilazak obje proizvodnje; Kordun Lava u Slapnu gdje se nalazi proizvodnja pribora za jelo i posuđa, te Kordun Alata u ul. M. Laginje 10 u Karlovcu gdje se nalazi proizvodnja alata. Obilasci su posebno (oduševili i ) zainteresirali prisutne jer su na taj način mogli vidjeti proizvodne procese, naučiti sve o proizvodima i pitati sve što ih zanima.

            Kordun je ugostio više od 100 poslovnih partnera, a po prvi puta, što nam je posebno zadovoljstvo, Kordun je ugostio umirovljenike i građane koji su također došli i vidjeli obje proizvodnje.

            ''Dan otvorenih vrata'' pokazao se kao vrlo uspješan projekt jer su na taj način svi prisutni na licu mjesta od naših vrhunskih stručnjaka mogli dobiti sve informacije vezane za proizvodni program i vidjeti proizvodne procese artikala zbog kojih neki od  posjetilaca nisu mogli sakriti oduševljenje kako od sirovine nastaje vrhunski proizvod.

 

 

2


Obilazak pogona s umirovljenicima...

 

3

Održavanje prezentacije

 

11

Obilazak pogona u Slapnu

 

1

Demonstracija izrade pribora uživo...

 

22

Izrada tračne pile